Solucions en
Noves Tecnologies i IT

WELCOME | BIENVENIDO | BENVINGUTS | ONGI ETORRI                                                                                

destacats

Promoció Ideal Networks

Rep un regal de forma totalment gratuïta per la compra d'un equip d'IDEAL NETWORKS. Compra un equip, registra't a la web i obtingui directament regals excepcionals.

Promoció vàlida fins el 22 de Desembre. Aprofita la oportunitat!

Aprofiti una oferta en fibra sense precedents.

Adquireixi ara mateix un DTX amb subscripció GOLD i aconsegueixi un mòdul de fibra totalment gratuït.

Digui si a nous reptes.

Digui si a nous reptes.

PANVIEW IQ®: Gestió total de la infraestructura passiva

PANDUIT® posa a la seva disposició el sistema de gestió intel·ligent de cablatge PANVIEW IQ®, l’únic al mercat capaç de garantir al 100% la seguretat del “patching”, integrat a la seva plataforma global de gestió d’infraestructura física PIM®.

Contenció tèrmica d’APC® by Schneider Electric

Sistema de Contenció d’Aire de Bastidor d’APC® by Schneider Electric com alternativa al tancament de passadís fred-calent. El RACS és un sistema modular que funciona amb els armaris NetShelter® SX i les unitats de refrigeració InRow® d’APC® per proporcionar la màxima precisió, capacitat i eficiència de refrigeració.

AMX® presenta la plataforma de gestió RMS Enterprise

AMX® ha anunciat la comercialització del software de Gestió de Recursos Resource Management Suite® (RMS) Enterprise™. RMS es caracteritza per les seves capacitats de gestió remota d’equips des d’un panell de control que facilita la centralització de la gestió i control d’equips audiovisuals, il·luminació, climatització i altres funcions d’un edifici.

Nou ELine 500® plus de LEONI-KERPEN

Amb el nou ELine 500® plus, LEONI-KERPEN introdueix al mercat un connector modular RJ45 de les més altes prestacions, complint com és habitual en aquest fabricant alemany els estàndards internacionals d’acord a la normativa Cat. 6A (IEC 60603-7-51; ISO/IEC 11801 Amendment 2) garantint el rendiment fins 500 Mhz.

© 2011. Vydektra S.L.