Solucions en
Noves Tecnologies i IT

WELCOME | BIENVENIDO | BENVINGUTS | ONGI ETORRI                                                                                

qui som

Som Vydektra, una empresa especialitzada en tecnologies inal脿mbriques d鈥檃utomatitzaci贸, efici猫ncia energ猫tica i comunicacions, amb un equip format per professionals amb 脿mplia experi猫ncia al sector de les TIC.

Els nostres valors s贸n la preparaci贸 i la qualitat de vida del nostre equip, la satisfacci贸 dels nostres clients, la creaci贸 d鈥檃liances estrat猫giques amb els principals fabricants i la conservaci贸 del nostre planeta i els seus recursos.


Gr脿cies a la nostra dilatada experi猫ncia en projectes de telecomunicacions i xarxes, coneixem les necessitats essencials dels nostres clients i la nostra integraci贸 al Grup Elektra ens permet afrontar reptes de gran envergadura. La innovaci贸 i qualitat en el servei s贸n les claus del nostre creixement sostingut.


El nostre equip Jove, comprom猫s i en constant proc茅s de formaci贸 est脿 integrat per enginyers, economistes i experts en gesti贸 empresarial, donant cobertura a nivell estatal des dels nostres centres a Bilbao, Madrid i Barcelona.


qu猫 els oferim...

Vydektra es una empresa especialitzada en oferir solucions en cablejat estructurat capaces de dotar a les xarxes de dades de la capacitat necess脿ria per assolir altes velocitats i un ample de banda 貌ptim.

Amb nosaltres vost猫 disposa de les solucions tecnol貌giques m茅s adients per obtenir el m脿xim rendiment de les xarxes de dades de la seva empresa.

鈥 El nostre comprom铆s amb els clients i les seves necessitats.
鈥 La nostra experi猫ncia, pero tamb茅 la nostra capacitat d'innovaci贸.
鈥 La qualitat i quantitat dels nostres productes.
鈥 L'enfoc global de les nostres solucions.
鈥 Identifiquem la satisfacci贸 del client amb la nostra pr貌pia.

Oferim solucions per a xarxes de categories 5e, 6, 6a i 7 en versions UTP o apantallades, o basades en tecnologia de fibra que el permetran optimitzar el rendiment de la seva xarxa, adaptant-la a les seves necessitats presents i preveient les futures.

Equipament t猫cnic i equip hum脿.

Dotem al client de tot el material necessari per a la infraestructura de xarxes de veu i dades, des de envolvents de 19鈥 i caixes telem脿tiques fins tomes, cable de cobre i fibra 貌ptica, panells i d'altres elements.

A m茅s a m茅s, a Vydektra vost猫 podr脿 consultar a un s貌lid i qualificat equip de professionals que li oferir脿 el m茅s complet assessorament t猫cnic per a qualsevol tipus d'instal路laci贸 en cablejat estructurat.

A Vydektra li oferim equips de xarxa totalment adaptables a tecnologia 10 GIGABIT en cobre o fibra, proporcionant a la seva xarxa d'una total estabilitat per a futures ampliacions.

Posse茂m aliances amb fabricants l铆ders en noves tecnologies.


漏 2011. Vydektra S.L.