Solucions en
Noves Tecnologies i IT

WELCOME | BIENVENIDO | BENVINGUTS | ONGI ETORRI                                                                                

partners

Entre els nostres valors es troba la creació d’aliances estratègiques amb fabricants líders en Noves Tecnologies. L’establiment de vincles de llarga durada amb firmes de prestigi ens proporciona el coneixement mutu suficient per que les solucions que ofereixen aportin el valor afegit que els nostres clients esperen quan confien en nosaltres.

La definició literal de la paraula “Partner” explica clarament el que significa per VYDEKTRA una aliança amb un fabricant: “associat que treballa amb altres per aconseguir uns objectius comuns”, i aquest objectiu és la satisfacció dels nostres clients.

PANDUIT és un fabricant americà de nivell mundial que proveeix solucions d’última generació per ajudar les organitzacions a optimitzar la productivitat de la seva infraestructura física mitjançant la simplificació, l’agilitat i l’eficiència.


UNITE Technologies es un proveïdor de solucions globals, especialitzat en gestió energètica, control d'accessos i seguretat així com de solucions de monitorització i gestió en matèria de medi ambient per entorns de Data Center


DATWYLER és un desenvolupador i fabricant suïs altament competent que subministra cables i sistemes de cablatge amb altíssims nivells tecnològics per als mercats internacionals d’IT, tant amb tecnologies de coure com de fibra òptica.


XIRRUS és un fabricant americà de solucions Wi-fi d'altes prestacions. La seva solució distribuida, de múltiples radis pensada per una alta densitat d'usuaris Wi-fi, ofereix la plataforma mòbil més escalable de la industria. És més fàcil d'implementar, més rentable i pot créixer a mesura que milloren el rendiment i la capacitat amb la tecnologia.


Les arquitectures innovadores per a “Data Center” d’APC By Schneider Electric integren de forma modular sistemes de subministrament elèctric, refrigeració i gestió ambiental en un disseny optimitzat per al muntatge en racks a sales IT de totes les dimensions, des d’armaris de cablatge fins grans centres de dades.


LUTRON® és líder mundial en control d’il·luminació, dissenya i fabrica els seus productes, subministrant el més alt nivell de servei a les seves instal·lacions amb més de 10.000 productes per satisfer pràcticament qualsevol projecte governamental, hoteler, residencial o comercial regulant la intensitat de tots els tipus de fonts de llum.


La gama de productes i solucions de BOSCH Security inclou aplicacions de Video Seguretat, intrusió i de control perimetral, amb un enfoc diferenciat per entorns de consum i professionals.


OnTrace és una empresa fabricant de solucions d'anàlisi per a l'adquisició de dades útils per a l'eficiència operativa i la intel·ligència empresarial. Ofereix solucions basades en l'anàlisi d'imatges i tècniques de seguiment per ajudar a les empreses a mesurar els comportaments de moviments de persones i relacionats amb la comercialització, les vendes, el servei i la seguretat del client.


IDEAL NETWORKS disposa d'una àmplia gama d'equips de testeig i certificació de xarxes per cobre, fibre i wifi que serveixen tant per entorns de xarxa d'àrea local com d'infraesctructures d'accés de Telecomunicacions.


Polycom es el líder global en solucions de comunicacions unificades (CU) basades en estàndars per a oferir serveis de telepresència, vídeo i veu.


© 2011. Vydektra S.L.